Jdi na obsah Jdi na menu
 


rozhovor s Lilysa

20. 8. 2014

 1. Tak má první otázka je,jak ses dostala na howrse?

Čekala jsem podobnou otázku :) Na howrse jsem se dostala tuším přes reklamu na internetu, je to již několik let zpět. Tehdy ještě nebyla CZ. Hráli jsme s kamarádkou na mezinárodní, na CZ verzi jsem se dostala zhruba před měsícem, když mě kamarádka přemluvila, abych tam, kde je ona :)

 

2.  ano ty reklamy jsou všude....a jak jsi přišla na svojí přezdívku?

To ano. Dřív jsem pořád používala svoje opravdové jméno, ale to bylo tak obyčejné, protože jsem ho viděla snad všude. Začala jsem si tak nějak hrát se svými oblíbenými jmény, a nakonec z toho vzniklo Lilysa jako - Lily - Sam. Aneb mé nejoblíbenější holčíčí a chlapecké jméno :)

 

3. A co tvá kariéra na howrse? O co se nejvíce pokoušíš?

Kariéra? To se asi tak říct nedá, starám se hlavně o svou kariéru v reálném životě, a howrse hraji jen tak pro radost. Občas si připustím jen rak jednorožce a nebo sbírám zlatá jablíčka, ale že bych se o něco pokoušela, tak to se asi říct nedá :)
>>>>>>>>>>>>>>>>

 

4. Ale vipadá to,že si na howrse vedeš hodně dobře (y) božský kůň a samí dobří koně......kupovala sis nějaké pasy?

Jé tak to děkuju :) Pasy jsem si kupovala dohromady 3x

Jednou v první den, abych si koupila obchodní klíč a potom o pár dní později dvakrát, na účet pegasus :)

 

5. Jaký je Tvůj nejvzácnější kůň - kromě Tvého božáka ,to je jasné,že je úžasný ;)

Nejvzácnější kůň? Teď podle toho, jak to myslíš, ale pro mě je určitě nejvzcánější moje první kobylka Lily. Je to koník, kterého jsem si vybrala jako prvního, takže ho mám nejradši a určitě jí nikdy nedám pryč ^)

 

 6. Jaké plemena koní chováš?

 Žádné :) Nějak mě nezaujalo chovat koně za účelem nejlepšího GP, takže jak jsem zmiňovala již na začátku, "rodím" si jednorožce pro radost, když mám čas a chuť.

 

7. A jezdíš v reálném živote na koních?

 Ano :) Mám ustájenou kobylku u tety ve stájích, mám to asi půl hodiny cesty pěšky, ale aspoň něco. Nedovedla bych si představit, že bych nejezdila..

 

8. To se máš. Jaké je plemeno té kobylky?

 Děkuji, jsem ráda, byla můj celoživotní sen a k osmnáctinám se konečně splnil :) Je to Anglický plnokrevník :)

 

9. =) Bojíš se hadů ?

Né vůbec0:) Hady mám ráda, sice mi vadí že jedí jen myšky a potkánky, ale jsou senzační. Otec hada měl a vždycky mě fascinoval. Jediného čeho se bojím jsou pavouci. Mám silnou arachnofobii a většinou to končí pláčem:D

 

10. =D Tak Ti děkuju za rozhovor a co by jsi vzkázala všem hráčům / čtenářům co čtou Tvůj rozhovor?

Není zač:) Tak všem přeji příjemné hraní, ať se Vám všem daří a ať howrse tolik neberete vážně, přeci jen je to hra. Takže hodně štěstí a mějte se krásně :)