Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozhovor s hráčkou KoKino

 Tak, začneme jako všichni, jak jsi se dostala k Howrse?

Noo, Howrse už jsem kdysi hrála a přišla jsem na něj ve škole, díky kamarádkám, řekly mi tu hru, já to sice zapomněla, ale pak jsem to znovu našla v reklamě. =)

To jsem měla nejspíž obdobně, koukala jsem, že děláš grafiku, moc pěkné prezentace. Co tě vlastně vedlo k dělání grafiky?

Grafika mě strašně zaujala,ale vlastně ani nevím proč =D A trvalo to celkem dlouho než jsem pochopila co je to třeba HTML kód =D A děkuji =)

Není zač :). Všimla jsem si, že jsi dostala práva na grafika.howrse. jecol.net, žádala jsi jenom jednou, nebo několikrát?

Zkoušela jsem to několikrát (Max. 4×) a pak mi přišla zpráva,že nyní přispívám =) Byl to super pocit =D =)

Taky jsem žádala o práva, takové štěstí jsem neměla, ale budu žádat v srpnu. No nic. Nezkoušela jsi někdy kreslit něco do kreativního prostoru?

Jo,zkoušela,dokonce 3×,ale nic jsem nedodělala do konce =D Můj poslední výtvor skončil doděláním hlavy - byla to fuška,ale nic moc.. =) =D

Tak Ti přeju, aby se Ti to jednou vydařilo. Vrátíme se k Howrse. Chováš nějaké plemeno?

Děkuji =) =D Jů,chovám dost plemen - Jsem v týmu world of KWPN,takže se nejvíce zaměřuji na KWPN (Můj nejlepší má 1601 dovedností,přibližně),také chovám Hannoverské koně (Už od doby co jsem Howrse začala hrát),Arabské Plnokrevníky,Trochu Nokoty a mám několik Highland Ponyů =D Taky mám sbírku speciálních zbarvení =)

Taky, chovám Hannoverské koně. Stalo se Ti někdy, že Ti někdo vykradl účet?

Jo,můj první účet na Hw. se jmenoval S.Flasarová,no a tam mi jedna hráčka přišla na heslo,přeposlala si mé koně se Zlatými jablky na účet a byli fuč,ale napsala jsem Truckerce kdo mi ukradl koníky, jak se všichni jmenovali a ona je nějak dostala od ní zpátky (Nevím jak =O),potom mi je přeprodala zpět a měla jsem je =3 Jsem jí za to moc vděčná =) Hráčka už Howrse nehraje =)

To jsi měla celkem štěstí. A co v reálu, jezdíš na koni?

Jak jsem byla menší tak jsem párkrát jela,ale s doprovodem =) Jinak, na koních denně,týdně,měsíčně nebo tak nejezdím,ale kdybych měla tu možnost tak jezdím od rána do večera =D Ovšem,jezdím na koňské tábory,kde se jezdí bez doprovodu,takže super =)

To se máš, Já taky takhle denně nejezdím. Teď se zeptám, investovala jsi do hry reálné peníze?

Ne,ani jednou =)

Řekla bys nám teď něco o sobě?

Jojo,jsem holka (To už snad někdo poznal =D),koníky mám ráda už od mala =D Ráda kreslím (Někdy do KP,jak jsem se zmiňovala),ale radši na papír. =) Taky hodně sportuji: Tenis,brusle,mám ráda plavání =3,Surfování (Po internetu =DD) a taky trávím hodně času s mým pejskem (Bonnie) =) A doma mám i starší sestru =)

Úplně poslední otázka, máš nějakého hodně oblíbeného koně, kterého bys neprodala ani za milon pasů?

Jistě =) Jmenuje se ĐeađŁazyßloođ =D =)
http://www.howrse.cz/elevage/fiche/?id=11979131

Tak jo,děkuji za rozhovor a zatím čau!!


Díky =)


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář